Xurrasco

Xurrasco

(6/8 talls - 0,9 Kg)

9,27

Carn ideal per consumir a la brasa o a la planxa.

Safates de 6 a 8 peces. La carn del xurrasco s’extreu de les costelles, és un tall transversal d’entre 1 i 2 cm de gruix. Aquesta peça inclou trossos d’ossos i carn. La seva carn és molt gustosa perquè queda ben infiltrada amb el greix.

Recomanem consumir-la a la planxa o brasa per poder apreciar tot el seu sabor. També es pot cuinar al forn, tot i que no és tan comú.

Preu per cada (900g): 9,27€

El quilo surt a 10,3 €

Informació addicional

A Vedella Massot només oferim carn 100% de vedella de primera qualitat provinent de les nostres granges (100% de proximitat, consum local), i amb la millor relació qualitat – preu degut al curós control en tot el procés de producció de la carn. Tots els nostres productes són d’elaboració pròpia i lliures d’al·lèrgens, químics i additius.

Per mantenir totes les propietats de la carn, totes les nostres pece, filetejats i elaborats es presenten en envasos reciclables al buit i en safates termosegellades.

El nostre objectiu principal és la teva satisfacció. Per això, personalitzem la teva comanda segons les teves necessitats REALS

Productes relacionats

Q Qualitat

Productes 100% nacionals

Ramaderia pròpia

Tradició ramadera desde 1950

Enviaments en fred

24-48 hores

Pagaments segurs

Sistemes de pagament encriptats, certificats i segurs

Cistella de la compra

0
image/svg+xml

Vaja! encara no hi ha cap producte a la cistella

Continue Shopping