Descàrrega de responsabilitat

AGRO MASOT SA es compromet a mantenir aquest lloc web actualitzat i precís. No obstant això, si us trobeu amb alguna cosa incorrecta o obsoleta, agrairíem que ens ho feu saber. Indiqueu on heu llegit la informació al lloc web. A continuació, ho analitzarem el més aviat possible. Envieu la vostra resposta per correu electrònic a: massot@agromassot.com .

No som responsables de pèrdues a causa d’inexactituds o incompletesa, ni de pèrdues derivades de problemes causats o inherents a la difusió d’informació a través d’Internet, com a trastorns o interrupcions. En usar formularis web, ens esforcem per limitar el nombre de camps requerits al mínim. Per qualsevol pèrdua soferta com a resultat de l’ús de dades, consells o idees proporcionades per O en nom d’AGRO MASOT SA a través d’aquest lloc web, AGRO MASOT SA no accepta responsabilitats.

Les respostes i les preguntes de privadesa presentades per correu electrònic o utilitzant un formulari web es tractaran de la mateixa manera que les cartes. Això significa que poden esperar una resposta de nosaltres en un termini d’1 mes com a més tard. En el cas de peticions complexes, li ho comunicarem en un mes si necessitem un màxim de 3 mesos.

Tots els drets de propietat intel·lectual sobre el contingut d’aquest lloc web són de tercers que han col·locat el contingut ells mateixos o dels quals AGRO MASOT SA ha obtingut una llicència d’usuari.

La còpia, la difusió i qualsevol altre ús d’aquests materials no està permès sense el permís escrit d’AGRO MASOT SA, excepte i només en la mesura que s’estipuli en les regulacions de dret obligatori (com el dret de cotització), llevat que el contingut específic dicti el contrari.

Si teniu preguntes o problemes amb l’accessibilitat del lloc web, no dubteu a contactar amb nosaltres.

Cistella de la compra

0
image/svg+xml

Vaja! encara no hi ha cap producte a la cistella

Continue Shopping