Avís legal

Estàs en un espai compromès amb els drets dels seus usuaris i per això tindràs màxima transparència i rigor sobretot que necessites saber sobre aquesta web.

Aquest web compleix rigorosament amb la Llei Orgànica 3/2018, del 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD). Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Servicis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Els serveis i/o productes estan disponibles només per a persones jurídiques i persones que tinguin 16 anys.

QUI ÉS EL RESPONSABLE D’AQUESTA WEB?

 • Identitat del Responsable: AGRO MASOT SA
 • Nom comercial: AGRO MASOT SA
 • NIF/CIF: A25200866
 • Adreça: C/ Afores, S/n 25131 – (Torre-serona) – Lleida
 • Correu electrònic: massot@agromassot.com
 • Activitat: 013 – Explotació intensiva de bestiar boví i EP.4132 – Fabricació de productes carnis.
 • Dades de contacte del responsable de protecció de dades: C/ Afores, S/n 25131 – (Torre-serona) – Lleida, massot@agromassot.com
 • Inscrita al Registre Mercantil de LLEIDA, al tom 542, foli 113, full L-3210 i inscripció 14

ET PREOCUPEN LES DADES PERSONALS?

Llegeix la Política de Privadesa

COMPROMISOS I OBLIGACIONS DELS USUARIS

L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb AGRO MASOT SA. D’aquesta manera, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els serveis i els continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic.

Queda prohibit l’ús del web, amb fins il·lícits o lesius, o que, de qualsevol manera, puguin causar perjudici o impedir el funcionament normal del lloc web. Pel que fa als continguts d’aquesta web, es prohibeix:

 • La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, llevat que es compti amb la meva autorització com a legítim titular.
 • Qualsevol vulneració dels drets del prestador o de mi com a legítim titular.
 • La seva utilització per a fins comercials o publicitaris.

En la utilització de la web https://vedellamassot.com/ l’usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués fer malbé la imatge, els interessos i els drets d’AGRO MASOT SA o de tercers, o que pogués fer malbé, inutilitzar o sobrecarregar el portal https://vedellamassot.com/ , o que impedís, de qualsevol manera, la normal utilització de la web.

Tot i això, l’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant, https://vedellamassot.com/ no pot garantir la inexistència de codi maliciós o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en aquests, encara que poso tots els mitjans necessaris i les mesures de seguretat oportunes per a evitar la presència d’aquests elements nocius.

MESURES DE SEGURETAT

Les dades personals comunicades per l’usuari a AGRO MASOT SA poden ser emmagatzemats en bases de dades automatitzades o no, la titularitat de les quals correspon en exclusiva a AGRO MASOT SA, assumint aquesta totes les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en aquestes acord amb el que estableix la normativa vigent en protecció de dades.

La comunicació entre els usuaris i https://vedellamassot.com/ utilitza un canal segur, i les dades transmeses són xifrades gràcies al protocol https, per tant disposo les millors condicions de seguretat perquè la confidencialitat dels usuaris estigui garantida.

PLATAFORMA DE RESOLUCIÓ DE CONFLICTES

Poso també a disposició dels usuaris la plataforma de resolució de litigis que facilita la Comissió Europea i que es troba disponible al següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITATS

AGRO MASOT SA no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin portar causa de:

 • La manca de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament de la web, o dels seus serveis i continguts.
 • L’existència de codi maliciós (malware), programes maliciosos o lesius en els continguts.
 • L’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal.
 • La manca de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició dels usuaris al lloc web.
 • El prestador no es fa responsable sota cap concepte dels danys que poguessin dimanar de l’ús il·legal o indegut de la present pàgina web.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Amb caràcter general les relacions entre AGRO MASOT SA i els usuaris dels seus serveis telemàtics presents en aquesta web, estan sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles i als tribunals de LLEIDA.

En cas que qualsevol usuari tingués algun dubte sobre les condicions d’aquest Avís Legal o qualsevol comentari sobre el portal https://vedellamassot.com/ , si us plau dirigiu-vos a massot@agromassot.com

L’Avís Legal ha estat actualitzat per darrera vegada el 10/07/2022

Cistella de la compra

0
image/svg+xml

Vaja! encara no hi ha cap producte a la cistella

Continue Shopping